Lashlift

Utbilda dig till lash lift stylist hos oss på lillynails västerås

Lash Lift har blivit en mycket populär metod för de som inte vill eller kan ha fransförlängning. Kunden behöver inte underhålla sina fransar på samma sätt som vid fransförlängning och lash lift sliter inte heller på de naturliga fransarna på vilket gör behandlingen mycket attraktiv. Oavsett om du utför fransförlängning eller inte på din salong så är lash lift en lönsam och rolig behandling som ger fantastiska resultat. Kundens egna fransar framhävs naturligt genom att man böjer dem permanent från roten samtidigt som man färgar dem för att få en fylligare look och avslutar med en vårdande och stärkande  keratinbehandling för ännu lite volym och extra hållbarhet. Behandlingen tar cirka 60 minuter och resultatet kvarstår i 6-12 veckor.

Vi utbildar med lilly Nails produkter. Du kommer arbeta med två modeller på kursdagen och det är en stor fördel om du kan ta med dig egna modeller eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det alltid mest bekvämt att öva på någon man känner. Om du mot all förmodan inte kan ordna modeller hjälper vi självklart till.

Det krävs inga förkunskaper för att gå lash lift utbildning då du lär dig allt från grunden. 

I kursavgiften på 5200kronor ingår det teorimaterial samt ett lyxigt startkit med produkter till ett inköpsvärde av cirka 2500 kronor som räcker till minst 10-20 behandling till ett försäljningsvärde av ungefär 590-890 kr per behandling.

Under utbildningen visar vi även fransfärgning och efterföljande keratinbehandling då detta i stort sett alltid är något kunden vill ha i samband med sin lash lift behandling. Även dessa produkter ingår i startpaketet. Efter avslutad kurs erhåller du ett Certifikat då du utfört godkänd behandling på modell. 

 

Kursavgift: 5200 kr inkl moms. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.